Organizarea-unei-bai-de-mici-dimensiuni.jpg

O baie mica poate fi secretul pentru a crea un spatiu diferit si elegant la domiciliu.

Sa cream senzatia ca exista mai mult spatiu, sa mizam pe originalitate si sa fim practici fara a neglija stilul sunt obiectivele pe care mizam.

Dupa ce ai ales mobilierul care iti place cel mai mult pentru baia ta, iata ca, odata cu aceste trei premise clare, este momentul sa te apuci de treaba.

Indiferent cat de mica este baia ta, ii poti da oricand o nota chic.

Chiar daca spatiul este mic, exista cateva sfaturi pe care le poti pune in practica pentru a-l valorifica la maximum si pentru a obtine un rezultat care emana stil.

Alege o paleta cromatica deschisa

Este binecunoscut faptul ca negrul micsoreaza iar culoarea alb, sau derivatele sale, au proprietatea de a mari spatiile.

Poate, nu de putine ori, ai vazut bai micute, decorate in cele mai stranii culori. De la albastru pana la verde maslina.

Aceste culori nu aduc beneficii bailor, ci, dimpotriva. Amenajeaza-ti baia precum un sanctuar si bucura-te de micile placeri.

Nu incerca sa o aglomerezi prea multe accesorii sau sa o tii dezordonata, caci, intregul efect s-ar pierde astfel.

Mareste spatiul cu o oglinda

Designerii de interior folosesc trucuri, ca sa mareasca spatiile. Unul dintre cele mai usor de pus la indemana, dar, si cele mai putin costisitoare este marirea spatiului cu ajutorul unei oglinzi supradimensionate.

Desigur ca, nu ai nevoie de o oglinda mare cat peretele care sa incadreze mobila, dar, foloseste efectul pe care aceasta il creeaza.

Adauga spatiu de depozitare in locuri putin folosite

Exista o multime de seturi de mobila pentru baie, dar, nu toate au fost create pentru nevoile tale.

Cumpara acel mobilier pe care stii ca poti sa il incadrezi in baie, chiar daca este montat in locuri mai atipice.

De exemplu, locul de deasupra masinii de spalat este, rareori, folosit. Amplaseaza, acolo, un dulap si foloseste-te de rafturi ca sa nu pierzi spatiu pretios, mai ales, atunci cand nu il ai la dispozitie.

Alege dusul, in detrimentul cazii

Cine nu iubeste o baie fierbinte, macar, o data la ceva timp? Poate cu sare de mare, cu muzica sau, dimpotriva, cu multa liniste, baile sunt perfecte in perioadele stresante.

Dar, pentru a putea salva spatiu, apeleaza la ajutorul unei cabine de dus in detrimentul cazii. Vei putea, astfel, amplasa fie masina de spalat, fie un dulap, fie, pur si simplu, iti mai vei elibera baia.

Foloseste-te de lumina naturala sau artificiala

Atrage cat mai multa lumina posibil. Incaperile deschise si luminoase se simt intotdeauna mai spatioase decat cele intunecate si monotone.

De obicei, baile au un singur bec in interior si, in functie de vechimea cladirii, acesta este amplasat de obicei pe tavan, impiedicand distribuirea luminii in interior.

Instaleaza plafoniere distribuite uniform, astfel incat lumina sa ajunga in toate colturile baii.

Iluminatul cu LED-uri albe plasate strategic poate da baii tale mici o senzatie mai linistita si mai spatioasa.

In cazul in care baia ta nu are lumina naturala din exterior, iluminatul cu spoturi LED nu numai ca va economisi din spatiul de pe pereti si tavan, dar lumina va umple intregul spatiu de relaxare.

Speram ca aceste sfaturi te vor ajuta sa schimbi aspectul baii tale, facand din ea locul in care sa te bucuri de o experienta relaxanta la inceputul si la sfarsitul zilei.

6 thoughts on “Organizarea unei bai de mici dimensiuni

  1. Interesanta perspectiva asupra procesului de livrare si retururi, sunt detaliate toate etapele si se ofera solutii pentru a evita potentialele probleme. Un articol foarte bine documentat!

  2. Mi-a placut cum au fost prezentate avantajele si dezavantajele platformelor de e-commerce, mi-a fost mai usor sa iau o decizie informata in privinta alegerii celei mai potrivite pentru afacerea mea.

  3. Articolul acesta este foarte util pentru cei care doresc sa-si deschida un magazin online si nu stiu de unde sa inceapa. Sunt foarte multe informatii practice si sfaturi pe care le pot aplica imediat.

  4. In plus, este important sa fim constienti de potentialele riscuri legate de utilizarea excesiva a tehnologiei in educatie si sa gasim un echilibru intre beneficiile aduse si potentialele efecte negative asupra dezvoltarii copiilor.

  5. Sunt de acord cu ideea ca utilizarea instrumentelor digitale poate facilita accesul la informatie si poate transforma modul traditional de predare intr-unul mai interactiv si captivant pentru elevi.

  6. Articolul ofera o perspectiva interesanta asupra impactului tehnologiei in educatie si ne face sa reflectam asupra modului in care aceasta poate fi folosita pentru a imbunatati procesul de invatare.

Comments are closed.